Interviews

Omarm AI, maar doe dit ethisch verantwoord

De ontwikkelingen rondom artificial intelligence (AI) gaan razendsnel. AI is doorgedrongen in ons dagelijks leven, maar wordt er ook gedacht aan de ethische kant ervan? In gesprek met Muel Kaptein over hoe AI ons op allerlei terreinen gaat raken en over essentiële ethische vraagstukken die dit met zich meebrengt. Wat is uw motivatie om u […]

Lees meer

Beter worden in goed zijn

Per 1 september 2023 heeft IIA Nederland (IIA) een nieuwe algemeen directeur, Danny Francken. Zijn motto voor het IIA: beter worden in goed zijn. Audit Magazine stelt de nieuwe directeur graag voor.

Lees meer

Bijna blind verbinden

‘Blindfluencer’ Tjarda Struik wordt op 14 november 2023 geïnstalleerd als burgemeester. Een gesprek over verbinden, op zoek gaan naar je roeping én over de veerkracht die je nodig hebt om, ondanks een beperking, te bereiken wat je wilt.

Lees meer

De aantrekkingskracht van Vattenfall 

Het is een uitdaging om de juiste mensen aan te trekken. Maar Vattenfall heeft daar geen last van. De interne auditfunctie is populair en kent veel aanbod van geschikte kandidaten. Jantien Heimel, hoofd interne audit Vattenfall Nl, over de mens achter Vattenfall.

Lees meer