Sustainability – met Wim Bartels

Sustainability – met Wim Bartels

Auteur: Peter Hartog - Liane Lambert Mendez-van Eerde MSc RO
1 min

Peter Hartog en Liane van Eerde in gesprek met Wim Bartels, European Sustainability partner Deloitte, over sustainability, ESG en de rol van de internal auditor. Bartels noemde in een blog de internal auditors ‘verbindingstroepen voor duurzaamheid’, maar constateerde ook ‘we horen ze niet’.  Luister hoe je als internal auditor op dit gebied op de voorgrond kunt treden.

 

 

 

Een artikel aanleveren? Lees onze aanleverinstructies.
0 likes

Reacties (0)

Wilt u ook een reactie plaatsen?

Voor het plaatsen van een reactie vereisen wij dat u bent ingelogd. Heeft u nog geen account? Registreer u dan nu. Wilt u meer informatie over deze vereiste? Lees dan ons privacyreglement.

Lees meer over dit onderwerp:

Duurzaam! Maar hoe dan?

Wil je als consument duurzamer leven, dan is niet altijd duidelijk hoe je dat kunt doen. Milieu Centraal helpt de consument hierbij. Puk van Meegeren, programmamanager Energie in huis en Mobiliteit, over hoe Milieu Centraal dit aanpakt.

Lees meer

Internal audit en CSR: synergie of (nog) niet?

Peter Bos verzorgde vijf jaar een inleiding Internal Auditing voor het executive program Corporate Social Responsibility (CSR) aan de Erasmus Universiteit. Daarbij werden aansluitend twee vragen met de deelnemers besproken: welke internal auditdiensten rondom CSR herkent u in uw eigen praktijk en welke eisen stelt u aan de internal auditor?

Lees meer