Sustainability – met Wim Bartels

Sustainability – met Wim Bartels

Auteur: Peter Hartog - Liane Lambert Mendez-van Eerde MSc RO
1 min

Peter Hartog en Liane Lambert Mendez-van Eerde in gesprek met Wim Bartels, European Sustainability partner Deloitte, over sustainability, ESG en de rol van de internal auditor. Bartels noemde in een blog de internal auditors ‘verbindingstroepen voor duurzaamheid’, maar constateerde ook ‘we horen ze niet’.  Luister hoe je als internal auditor op dit gebied op de voorgrond kunt treden.

 

 

 

Een artikel aanleveren? Lees onze auteursinstructies.
0 likes

Reacties (0)

Wilt u ook een reactie plaatsen?

Voor het plaatsen van een reactie vereisen wij dat u bent ingelogd. Heeft u nog geen account? Registreer u dan nu. Wilt u meer informatie over deze vereiste? Lees dan ons privacyreglement.

Lees meer over dit onderwerp:

Hoe toets je greenwashing?

‘Deze bijdrage komt tot u op een nog ecovriendelijkere en duurzamere wijze dan de rest van de bijdragen…’ Zelfs dit soort nonsens kan makkelijk publiek gemaakt worden. In gesprek met Fleur Severijns van Autoriteit Consument en Markt over toezicht op greenwashing.

Lees meer

Een voorspellende gave

In 2012 publiceerde Arjan de Draaijer, partner Sustainability van KPMG, al een artikel over de impact van duurzaamheid en de rol die de internal auditor hierin kan spelen. In dit interview blikt hij terug op zijn voorspellingen, geeft hij zijn visie op het heden en spreekt hij zijn verwachtingen uit over de toekomst.

Lees meer